MENU
S

SABLAST
Vidjeti sablast - očekuje vas sreća u obitelji, ali prijevara i gubitak u poslu. Na mjestu gdje je sablast nestala - naći će te blago. Bježati pred sablasti - imate nečistu savjest. Uhvatiti sablast - očekuje vas neki dobitak. Biti sablast - sve više će vas obuzimati strast koju pokušavate sakriti.
SABLJA
Vidjeti sablju - u poslovnom krugu će te steći ugled i čast, ali u privatnom životu biti će te tužni. Oštra sablja - uspjeti će vam plan. Tupa sablja - plan vam neće uspjeti. Imati sablju - primiti će te neko priznanje. Dobiti sablju - uskoro će te krenuti na put. Nositi sablju - očekuje vas visok položaj. Boriti se sabljom - dolaze dani uspjeha i veselja. Biti ranjen sabljom - očekuju vas velike brige.
SABOR
Vidjeti sabor - dobitak, uspjeh cijele obitelji. Ako su u saboru samo muškarci - čuvajte se suparnika. Sabor sudaca - bračne nesuglasice.
SABOTAŽA
Problemi u komunikaciji sa suradnicima i članovima obitelji.
SAČMA
Upoznat će te mnogo novih ljudi.
SAČMARICA
Očekuje vas svađa s prijateljima ili rođacima.
SADIZAM
Vaši potisnuti osjećaji dolaze na vidjelo u vašim snovima.
SADNICA
Imati će te dobro i zdravo potomstvo.
SAĐENJE
Saditi bilje - imati će te dobar i sretan brak. Saditi voćke - primiti će te neočekivani novac. Gledati kako drugi nešto sade - steći će te nove, dobre prijatelje.
SAFIR
Biti će te predmet ogovaranja.
SAG
Sreća u ljubavi, skladan brak. Valjati se po njemu - mogućnost psihičkih smetnji.
SAGINJANJE
Saginjati se - doživjeti će te poniženje. Gledati drugoga kako se saginje - biti će te poštovani i ugledni.
SAJAM
Vidjeti sajam - na putovanju će te se naći u velikom, ali i ne baš ugodnom društvu. Prodavati na sajmu - postići će te neočekivani uspjeh.
SAKATOST
Biti sakat - predznak nevolja, neimaštine i bijede. Vidjeti sakatog čovjeka - uzalud će te se truditi da pomognete svojim prijateljima u nevolji.
SAKRISTIJA
Dolaze dani tuge i žalosti.
SAKSOFON
Vidjeti saksofon - uskoro će te zadovoljiti svoje želje.
SALAMA
Jesti salamu - dobrog ste zdravlja. Proizvoditi salamu - očekuju vas uvrede. Vidjeti prodavača salama - opasnost od spolnih bolesti.
SALAŠ
Očekuje vas blagostanje.
SALATA
Vidjeti salatu - svađa u kući. Saditi salatu - pretrpjeti će te štetu zbog vaše petjerane hrabrosti. Rezati salatu - čuvajte se tjelesne ozljede. Jesti salatu - snaći će vas kratkotrajna bolest ili će vas neka žena dovesti u veliko iskušenje. Vidjeti zdjelu sa salatom - gosti koje ste s radošću očekivali neće doći. Brati salatu u društvu mlade žene - biti će te depresivni.
SALO
Predznak podbjede nad suparnicima.
SAMAC
Biti samac - očekuje vas svađa s nekom bliskom osobom.
SAMOĆA
Biti usamljen - ne radite dobro; na poslu vas očekuje uspjeh, ali morate osim truda i dobre volje uključiti sve svoje sposobnosti i iskustvo.
SAMOSTAN
Vidjeti samostan - netko vas zavarava lažnim obećanjima, dok je netko drugi potajno i iskreno zaljubljen u vas. Biti u samostanu - očekuju vas velike brige i neugodnosti.
SAMOSTREL
Dolaze vam dani puni žaljenja i sramote.
SAMOUBOJSTVO
Vidjeti samoubojstvo - jako teško će te se izvući iz nadolazeće neugodne situacije. Učiniti samoubojstvo - očekuju vas neprilike zbog vlastite neopreznosti i lakomislenosti; drugi uživaju plodove vašega rada. Vidjeti samoubojicu - dobiti će te pismo iz daleka.
SAMOVOLJA
Biti samovoljan - očekuje vas neuspjeh. Doživjeti nečiju samovolju - u pravi čas dobiti će te pomoć od prijatelja.
SAN
Sanjati da sanjate - biti će te sretni, ali se previše zanosite neosnovanim nadama. Biti smetan u tom sanjanom snu - pretrpjeti će te novčani gubitak.
SANATORIJ
Uskoro će te radi svog oporavka krenuti na put.
SANDALE
Okolina vas smatra čudakom. Nove sandale - uspješni pothvati u budućnosti. Obuvati sandale - morate na put. Izrađivati sandale - blagostanje. Izgubiti ih - slijedi vam bijeda i siromaštvo. Obuvati pokojnikove sandale - novosti u obitelji.
SANDUK
Pun sanduk - biti će vam povjerena neka tajna. Prazan sanduk - brige i svađa. Nositi sanduk - teška vremena dolaze. Drveni sanduk - ponosite se uspjehom. Bakreni sanduk - kleveću vas. Otvoreni sanduk - žrtva ste prijevare.
SANTA
Santa leda - u opasnosti ste.
SANJARICA
Ispuniti će vam se vaše najljepše želje.
SANJKE
Vidjeti sanjke - uskoro će te biti u nekom za vas neugodnom društvu. Sanjkati se - biti će te pokradeni. Sanjkati se po snježnoj vijavici - očekuje vas vrlo neugodno iznenađenje. Gledati druge kako se sanjkaju - mučiti će vas teške brige.
SAPUN
Vidjeti sapun - dobrog ste zdravlja. Imati sapun u ruci - nedajte se nagovoriti na sumnjive i ružne poslove. Kupovati sapun - poboljšati će vam se odnosi u obitelji.
SAPUNICA
Vidjeti sapunicu - očekuju vas brojne nesuglasice na poslu. Napraviti sapunicu - dobiti će te lažno obećanje.
SARKAZAM
Nepotrebno se zamarate tuđim mišljenjima.
SARMA
Nagovještaj dobrog zdravlja i dugog života, ali bez obzira na to pripazite na svoju ishranu.
SASTANAK
Ići na sastanak - očekuje vas sretna ljubav. Uzalud čekati nekoga - vama bliska osoba će oboljeti. Odbiti sastanak - ljubavni problemi.
SAT
Vidjeti sat - ne zaboravite da vas čeka dobar i važan posao. Vidjeti sat i čuti ga da kuca - ne trošite uzalud svoje vrijeme. Čuti sat kako kuca a ne vidjeti ga - najava smrti nekog bliskog. Zlatan sat - u opasnosti ste od krađe. Sat koji je stao - najava smrti drage osobe koja ne živi s vama. Navijati sat - očekuje vas ljubavni sastanak. Dobiti sat - primiti će te dobru vijest. Slomljen sat - velike promjene u životu. Zaustavljen sat - gubite vrijeme na nebitne stvari. Gledati na ručni sat - kasnite s poslovima.
SATELIT
Vidjeti satelit - pred vama su zanimljive promjene koje donose napredak.
SATIR
Vaša sklonost ka razvratu donijeti će vam gorke i teške trenutke.
SAUNA
Primiti će te pismo iz daleka s pozivom u goste, koji će te prihvatiti.
SAVJEST
Imati nemirnu savjest - problem koji vas muči povoljno će se riješiti.
SAVJET
Davati nekome savjet - steći će te novog prijatelja i preuzeti veliku odgovornost. Primati savjet - u nadolazećim problemima nećete se dobro snaći. Liječnički savjet - bolest. Odvjetnički savjet - najavljuje štetu. Tražiti savjet od gatare - dvoličnost izlazi na vidjelo.
SAVJETNIK
Uskoro će te dobiti važan zadatak koji će te uspješno obaviti.
SAŽALJENJE
Sažaliti se nad nekim - očekuje vas velika sreća.
SCENARIJ
Pisati ga - mnogo rada bez velike zarade.
SEDAM
Najava izuzetne sreće.
SEDEF
U velikoj ste opasnosti.
SEDLO
Vidjeti sedlo - od voljene osobe dobiti će te neočekivani poklon i razumijevanje za svoj posao. Sjediti u sedlu - očekuje vas uspjeh u poslu. Biti izbačen iz sedla - imati će te sreću u igrama. Sedlati konja - sretno će te izbjeći neku nesreću.
SEF
Vidjeti sef - očekujte financijske probleme. Vidjeti prazan sef - ne odajte svoje tajne. Ako ste zaboravili lozinku ili izgubite ključ za sef - financijska situacija će biti vrlo dobra.
SELIDBA
Vidjeti selidbu - očekuje vas gubitak na sadašnjem poslu i promjena zvanja. Seliti se - očekuju vas velike brige i neimaština.
SELO
Vidjeti selo - očekuje vas ugodan provod i uživanje u plesu. Selo u plamenu - krenuti će te na daleko hodočašće na kojem će te se naći u opasnosti. Seoski trg - ići će te na kratko putovanje. Živjeti u selu - moguće novčane poteškoće. Prolaziti kroz selo - manji problemi tijekom putovanja.
SELJAK
Vidjeti seljaka - sreća. Mnogo seljaka - nenadana dobit. Seljak koji ore - imati će te korist i dobru zaradu od svog posla. Seljak koji kosi - biti će te zadovoljni na poslu. Besposleni seljak - očekuje vas veliko razočaranje. Razgovarati sa seljakom - očekuje vas sreća i sloga u obitelji. Seljak da vas prevari - biti će te osramoćeni. Trgovati sa seljakom - dugo će te živjeti. Voziti se na kolima sa seljakom - očekuje vas velika dobit u poslu. Biti seljak - u blagostanju će te dočekati duboku starost.
SELJANKA
Vidjeti seljanku - sreća. Seljanka pri poslu - ne budite toliko rastrošni. Biti seljanka - u vašoj kući će doći do razdora.
SEMAFOR
Imate izraženu želju za neovisnošću.
SEMINAR
Sudjelovati u seminaru - prijatelj će vas pokušati prevariti.
SENDVIČ
Na proslavi na koju ćete biti pozvani, nećete se baš dobro najesti.
SENF
Vidjeti ili jesti senf - ogovarati će vas na poslu i zbog toga će te imati problema.
SEOSKO IMANJE
Očekuje vas blagostanje i zadovoljstvo u obitelji.
SERENADA
Čuti serenadu - uspješno će te riješiti svoje probleme.
SESTRA
Vidjeti sestru - u teškoj situaciji dobiti će te pravu pomoć. Bolesna sestra - pretkazuje vaše ozdravljenje. Odrasla sestra kao malo dijete - nakon dugotrajne parnice dobiti će te nasljedstvo. Mrtva sestra - u obitelji se sprema veliko veselje. Zvati sestru - dobiti će te neočekivani poklon. Razgovarati sa sestrom - uskoro će vam doći dragi gosti.
SFINGA
Otkriti će se neka vaša dugo čuvana tajna.
SIDRO
Vidjeti sidro - ići će te na kraće, neugodno putovanje, ali će se ispuniti neke vaše nade. Bacati sidro u more - dobro razmislite o tome gdje će te uložiti svoj novac. Razbijeno sidro - očekuju vas velike teškoće.
SIFON
Primiti će te poziv na neku proslavu.
SIJANJE
Sijati - vaš trud i marljivost biti će obilno nagrađeni i uživati će te u blagostanju. Gledati drugoga da sije - u nevolji koja vas očekuje dobiti će te pomoć dobrog prijatelja.
SIJEČANJ
Uskoro će te započeti novu ljubavnu vezu.
SIJENO
Vidjeti sijeno - očekuje vas siromaštvo. Sijeno u plamenu - razbacivati će te svoju imovinu. Sijeno skupljati - očekuje vas poslovni uspjeh. Sijeno sušiti - oko vas se pletu spletke. Ako sijeno kisne - pretrpjeti će te štetu zbog postupaka vaše rodbine. Ležati na sijenu - biti će te zadovoljni sami sa sobom.
SILAŽENJE
Silaziti od nekuda - očekuju vas velike neprilike. Silaziti stepenicama - sami birajte svoje prijatelje.
SILOVANJE
Vidjeti silovanje - čuvajte se zlih ljudi u svojoj okolini. Silovati nekoga - očekuju vas velike brige, tuga i gubitak. Biti silovan - pretrpjeti će te velike neugodnosti.
SILUETA
Vidjeti siluetu - možete očekivati sreću i radost.
SIMPATIJA
Ako osjećate simpatiju prema nekom - problemi u vezi.
SIN
Sina imati u rukama - pred vama je težak i odgovoran posao. Sin na svadbi - u kuću vam dolazi bolest. Vidjeti vlastitog sina mrtvog - u kući vam se sprema veliko veselje.
SIPA
Ako želite prekinuti s nekim sada je pravo vrijeme.
SIR
Vidjeti sir - imati će te sreću u trgovini. Svježi sir - biti će te dobrog zdravlja. Sir koji zaudara - biti će te bolesni. Praviti sir - ići će te na kraće putovanje. Rezati sir - uskoro će te morati otići kod liječnika; očekuje vas neka operacija. Jesti sir - pred vama su dobro zdravlje i sretna ljubav.
SIRENA
Čuti sirenu - sretno će te izbjeći neku opasnost.
SIRENA - MORSKA
U velikoj ste opasnosti.
SIROČE
Vidjeti siroče - pomoći će te bliskoj osobi. Biti siroče - pred vama je težak i mukotrpan život.
SIROMAH
Vidjeti siromaha - očekuju vas svađe u kući. Mnogo siromaha - imati će te neku nesreću. Biti siromah - živjeti će te u blagostanju.
SIROMAŠTVO
Vidjeti nečije siromaštvo - očekuju vas nesreća, patnja i problemi. Osiromašiti - dolazi vrijeme veselja.
SIROTIŠTE
Vidjeti sirotište - očekujte bolest ili čak smrt nekoga u obitelji. Biti u sirotištu - netko blizak vas koči u vašem poslu.
SIRUP
Piti sirup - okruženi ste laskavcima.
SISANJE
Sisati nešto - siromašnima predznak poboljšanja stanja, bogatima predznak tuge.
SISE
Ispuniti će vam se velika želja.
SITO
Vidjeti sito - posao vam neće biti uspješan; uzalud se trudite. Služiti se sitom - bolje čuvajte svoje stvari. Sijati brašno - očekuje vas nenadana dobit.
SITOST
Biti sit - očekuje vas siromaštvo. Ako su drugi siti, a vi ste gladni - u nadolazećoj vam nezgodi imati će te sreću.
SJEDALO
Pokretno sjedalo - u poslu će te steći veliko poštovanje i ugled. Nepokretno - u poslu vas očekuju problemi i brige.
SJEDENJE
Na predstojećem putovanju susresti će te drage prijatelje.
SJEKIRA
Vidjeti sjekiru - prijeti vam bolest ili opasnost od ugledne osobe koju će te teško izbjeći. Krvava sjekira - predznak žestoke svađe. Nasađivati sjekiru - upasti će te u loše društvo. Mahati sjekirom - uskoro će te biti na prekretnici u vašem životu. Cijepati drva sjekirom - svađati će te se s voljenom sobom.
SJEME
Vidjeti sjeme - očekuje vas novčani dobitak. Zeleno sjeme - primiti će te neki poklon. Sijati sjeme - nemojte toliko često mijenjati svoje planove. Čistiti sjeme - napredovati će te u poslu. Kupovati sjeme - u poslu će te ostvariti veliku dobit. Prodavati sjeme - pretrpjeti će te novčani gubitak. Uzimati sjeme iz vreće - očekuju vas zaruke. Gledati kako ptice jedu sjeme - gubitak u poslovanju.
SJEMENIŠTE
Ne vjerujte lijepim, lažnim obećanjima.
SJENA
Vidjeti vlastitu sjenu - teško će te oboljeti ili će te imati gotovo nerješive poslovne probleme. Tuđa sjena - pred vama je neizvjesna budućnost. Sjena od mrtvog - pred vama će biti važna odluka. Sjena da bježi - probleme na poslu će te riješiti i dalje poslovati s uspjehom. Hodati u sjeni - osloboditi će te se neugodnog suparnika. Sjenu hvatati - netko će vas prevariti.
SJENICA (ptica)
U obitelj vam ponovno dolazi smirenje i zadovoljstvo.
SJENICA (u vrtu)
Uskoro će te promijeniti stan ili čak mjesto boravka.
SJENILO
Samo izuzetan oprez vas može sačuvati od štete.
SJETVA
Bogata sjetva - kroz nadolazeće uspješno putovanje, očekuje vas i veliki dobitak. Slaba sjetva - poslovni neuspjeh.
SJEVER
Vi ste emocionalno vrlo hladna osoba i zbog toga ste usamljeni.
SJEVERNI MEDVJED
Netko je tajno i iskreno zaljubljen u vas.
SJEVERNI POL
Biti na sjevernom polu - ambicija jamči uspjeh.
SKAKANJE
Skakati - očekuju vas problemi i brige. Skakati preko užeta - biti će te kratkotrajno bolesni.
SKAKAVAC
Vidjeti skakavca - lažni prijatelji prouzročiti će vam gubitke i veliku brigu. Loviti skakavce - imati će te problema s neopasnom, ali dosadnom bolešću.
SKANDAL
Izazvati skandal - moguć neočekivan dobitak, nasljedstvo.
SKELA
Vidjeti skelu - u novi posao uđite s velikim oprezom. Skela koja se ruši - uzdajte se u vlastite snage.
SKIJANJE
Brzo i lako će te postići uspjeh.
SKITNICA
Vidjeti skitnicu - prati vas nepostojana sreća. Biti skitnica - vlastita lijenost nanijeti će vam štetu u poslu, čak i u vašem zdravlju. Dati prenoćište skitnici - biti će te prevareni. Prognati skitnicu - sami će te uništiti svoju sreću.
SKLADATELJ
Uskoro će te biti u vama neugodnom društvu.
SKLADIŠTE
Prazno - primiti će te loše vijesti. Puno - na dugo očekivanom, važnom putovanju će te oboljeti.
SKLONIŠTE
Vidjeti sklonište - stići će vam neočekivana posjeta. Tražiti sklonište - očekuje vas neko vrlo neugodno iskustvo. Stanovati u skloništu - osramotiti će te se svojim nedoličnim ponašanjem.
SKRAĆENICE
Vidjeti skraćenice - nešto vas muči.
SKRBNIK
Vidjeti skrbnika - previše ste neodgovorni. Biti skrbnik - ne miješajte se u tuđe poslove.
SKRIVANJE
Skrivati nešto - imate nečistu savjest. Skrivati se od mrtvih - nećete donijeti dobre odluke. Skrivati se i biti otkriven - biti će te prevareni.
SKUPINA
Vidjeti neku skupinu, a naročito skupinu žena - biti će te predmet ružnog ogovaranja. Skupina vojnika - hrabrost će doći do izražaja. Skupina časnih sestara - moguće suze. Ako su u skupini svećenici - opasnost od prikrivenih prijetnji.
SKUPLJANJE
Skupljati nešto - od uloženog velikog truda imati će te jako malo koristi. Skupljati novac - primiti će te neočekivanu dobit. Skupljati voće - velika radost u obitelji. Skupljati biljke - uspjeh u ljubavi, sloga u braku.
SLABOST
Osjećati - riješiti će te manje poslovne probleme.
SLADOLED
Jesti sladoled - očekuje vas neki dobitak, ali se čuvajte lažnih prijatelja. Praviti sladoled - započeti će te neku spletku.
SLAMA
Vidjeti slamu - nećete baš dobro napredovati u poslu. Zapaljena slama - razbacivati će te teško stečeni novac. Naramak slame - očekuje vas sreća i blagostanje. Krov od slame - biti će te u opasnosti i osjećati će te strah. Mlatiti slamu - vaše dobro djelo biti će vam uzvraćeno nezahvalnošću. Skupljati slamu - naći će te predmet koji ste smatrali izgubljenim. Nositi slamu - čuvajte se prijevare. Spavati na slami - dolazi vam neimaština. Voditi ljubav na slami - siromaštvo.
SLAMARICA
Vidjeti slamaricu - napredovati će te. Spavati na slamarici - u životu će te imati malo lijepih i ugodnih trenutaka.
SLANINA
Vidjeti ili jesti slaninu ili neko jelo sa slaninom - biti će te bolesni. Rezati slaninu - očekuje vas ozdravljenje. Pokvarena slanina - muče vas problemi.
SLAP
Bračna sreća.
SLASTICA
Vidjeti ili jesti slastice - velika sreća, zarada.
SLASTIČAR
Primiti će te ljubavno pismo.
SLASTIČARNICA
Uskoro vas očekuje ugodan, neočekivani susret.
SLATKIŠI
Vidjeti slatkiše - očekuju vas ljubavne pustolovine. Jesti slatkiše - čuvajte se laskavaca.
SLAVA
Postati slavan - imati će te posla sa vlastima. Biti slavljen - biti će vam nanesena nepravda.
SLAVLJE
Slaviti neki praznik, rođendan, i sl. - ispuniti će vam se želja.
SLAVOLUK POBJEDE
Uskoro će te nadjačati sve svoje suparnike i protivnike.
SLAVUJ
Vidjeti slavuja - uskoro će te dobiti dijete i bezbrižno će te dočekati starost. Gledati slavuja i slušati ga kako pjeva - primiti će te dobre i vesele vijesti. Čuti slavuja a ne vidjeti ga - biti će te prevareni. Uloviti slavuja - uskoro će se u vašoj obitelji zbiti neki sretan događaj.
SLEZENA
Imati otečenu slezenu - siromaštvo. Goveđa slezena - zdravlje i sreća.
SLIJEPOĆA
Vidjeti slijepca - očekuje vas velika žalost i gorčina zbog gubitka dobrog prijatelja. Nekoliko slijepaca - imati će te u radu velike prepreke. Voditi slijepca - uskoro će te imati priliku iskazati svoju dobrotu. Oslijepiti - biti će te u velikoj opasnosti. Biti slijep - smrt u obitelji. Pratiti slijepca - razboljeti će te se tijekom putovanja.
SLIJETANJE
U poslu vas očekuje uspjeh, dobit i mnoge pohvale.
SLIKA
Vidjeti nečiju sliku - očekuje vas skoro vjenčanje. Vidjeti sliku u okviru - biti će te prevareni. Slika u ogledalu - bitu će te bolesni. Slika poznate osobe - očekuje vas ugodno iznenađenje. Vlastita slika - očekuje vas neuspjeh jer ste previše umišljeni i arogantni. Slike izrađivati - upoznati će te dobru i dragu osobu. Sliku vješati na zid - dobit ćete neko priznanje. Kupiti sliku - uskoro će te osnovati vlastiti dom. Poderati sliku - biti će te ljuti i svadljivi zbog nekog neuspjeha. Razbiti sliku - predznak smrti.
SLIKANJE
Slikati se - promijeniti će te ljubavnog partnera.
SLIKAR
Vidjeti slikara - previše ste lakovjerni i neodgovorni da bi mogli uspjeti u poslovima, ali u ljubavi će vas pratiti sreća. Biti slikar - očekuje vas ugodan doživljaj.
SLINA
Poboljšanje novčanih prilika. Ako sline po vama - očekujte dobitak.
SLOBODA
Biti slobodan - prekid ljubavne veze.
SLON
Vidjeti slona - pratiti će vas sreća u svim pothvatima, u poslovima i u ljubavi. Uginuli slon - nenadano će vam propasti jedan važan plan. Jahati na slonu - steći će te poštovanje i ugled u svom radu. Ako slon sjedi na grudima - mogući početak ozbiljne bolesti.
SLONOVAČA
Vidjeti slonovaču - očekuje vas gubitak imovine ili će vas mučiti zubobolja. Prodavati slonovaču - opteretiti će vas teške brige.
SLOVA
Vidjeti slova - primii će te neke vijesti. Pisati slova - očekuje vas nesreća na novom poslu. Učiti slova - djeca će vam pružiti veliko zadovoljstvo. Zbrkana slova - biti će te prevareni. Velika slova - uspješno će te završiti započeti posao.
SLUGA
Vidjeti slugu - očekuje vas novčani dobitak. Biti sluga - očekuje vas težak posao, ali će te uspjeti dovršiti ga. Imati slugu - netko će vas prevariti.
SLUŠALICE
Nemojte iskorištavati tuđu slabost.
SLUŠATI
Uskoro će te znati sve svoje pogreške.
SLUŠKINJA
Vidjeti sluškinju - biti će te predmet ogovaranja. Grliti ju i ljubiti - očekuje vas težak i odgovoran posao.
SLUŽBA
Mučit će vas teške brige.
SLUŽENJE
Posluživati - uskoro će te postati ovisni o nekome.
SMAKNUĆE
Gledati smaknuće - prekinuti će te odnose s nekom škrtom osobom. Biti smaknut - vaša škrtost će vas dovesti do smrti.
SMARAGD
Vidjeti smaragd - slobodno planirajte svoju željenu svečanost.
SMEĆE
Vidjeti smeće - očekuje vas sreća i nestanak svih briga, ali će vas ogovarati. Hrpa smeća - očekuje vas blagostanje. Prenositi smeće s jednog mjesta na drugo - u opasnosti ste. Nositi smeće - svađati će te se sa svojim suradnicima. Pasti u smeće - prijevara, neočekivana zarada.
SMEĐA BOJA
Ova boja je predznak nezgoda i problema.
SMETLIŠTE
Vidjeti smetlište - poboljšati će vam se materijalne prilike. Hodati po smetlištu - u kući vas očekuju velike neprilike.
SMICALICA
Raditi smicalice - očekuje vas sreća u ljubavi.
SMIJEH
Čuti smijeh - uskoro vas očekuje velika tuga zbog problema, ogovaranja i ruganja koja će te trpjeti, a što je sve djelo vaših protivnika. Smijati se - biti će te ljuti na nekoga, ali u poslu i u ljubavi vas očekuje uspjeh i zadovoljstvo.
SMILJE
Vaša ljubav nikada se neće promijeniti.
SMIRENOST
Pred vama je neki neugodan doživljaj.
SMIRNA
Vidjeti ili mirisati smirnu - napredak, sreća i novčani dobitak.
SMOČNICA
Vidjeti smočnicu - očekuje vas velika radost i veselje u obitelji; moguća svadba. Biti u smočnici - neumjerenost u hrani dovest će vas do bolesti.
SMOKVA
Vidjeti smokvu - iznenada će te postići veliki uspjeh u ljubavi. Brati smokve - očekuje vas sreća u trgovini. Jesti smokve - uskoro će te se obogatiti. Smokvin list - ispuniti će vam se davna želja. Suhe smokve - sreća vas polako napušta. Skidati ih s drveta i jesti - ljubavna zadovoljstva.
SMOLA
Vidjeti smolu - dolazi vrijeme briga i žalosti. Smola koja gori - zbog neke nesreće osjećati će te duboku bol. Zaprljati se smolom - uz velike muke i trud dospjeti će te do željenog cilja. Topiti smolu - uspjeti će vam svi planovi. Razmazivati smolu - očekuje vas veliki novčani dobitak.
SMOTRA
Pred vama je neki neugodan doživljaj.
SMRAD
Osjećati smrad - upali ste u loše društvo.
SMREKA
Očekuje vas neuspjeh vašeg plana i novčani gubitak. Raditi sirup od smrekinih bobica - dobro zdravlje i dugovječnost.
SMRT
Vidjeti smrt - pred vama je dug život u bogatstvu i uz mnogo djece. Gledati smrt da dolazi - naći će te se u velikom iskušenju. Uhvatiti smrt rukama - imati će te sretan život. Biti osuđen na smrtnu kaznu - u poslu vas očekuje napredak i veliki uspjeh.
SMRZAVANJE
Gledati smrzavanje - očekuje vas neki neuspjeh i bolest. Smrznuti se - bit ćete tužni.
SNAGA
Ako imate veliku snagu - dobro razmišljate o budućnosti. Snaga nekog drugog - iznenadna strastvena ljubavna afera.
SNAHA
Vidjti snahu - još niste stekli zasluženo priznanje. Biti snaha - očekuje vas svađa s bliskom osobom.
SNAJPER
Gađati nekoga - svadljivi ste. Netko vas gađa - priprazite na svoje ponašanje.
SNIJEG
Vidjeti snijeg - očekuju vas mnogi problemi i brige. Mnogo snijega - ljubav vam nije istinska i iskrena. Snijeg u boji - čuvajte se ulizica iz svoje bliže okoline. Snijeg na cesti - biti će te žalosni. Snijeg da pada - primiti će te dobru, radosnu vijest. Snijeg da leti - od svog poduhvata nećete imati nikakve koristi. Grude snijega - biti će te tužni i razočarani. Pasti na sijeg - u ljubavi nećete imati sreće i duboko će te se razočarati. Hodati po snijegu - živjeti će te u neizvjesnosti. Gaziti snijeg - očekuju vas veliki problemi. Grabiti snijeg lopatom - vreba vas bolest. Valjati se u snijegu - na putu prema uspjehu naići će te na mnoge zapreke. Jesti snijeg - uzalud će te se truditi u poslu, jer postići će te samo štetu i gubitak. Čistiti snijeg - očekuje vas dobitak novca i veselje u kući.
SNOP
Što se u snu događa sa snopom, na javi će se dogoditi vama. Vezati snopove - dobro će te trgovati. Slagati snop - sami birajte svoje prijatelje.
SNJEGOVIĆ
Partner će vam biti nevjeran.
SOBA
Vidjeti sobu - doći će vam gosti. Prazna soba - osobe koje će vam doći u goste nisu vam drage. Soba pretrpana namještajem - u kući vam vlada nesloga. Otmjeno namještena soba - postići će te veliki uspjeh u poslu i ugled u društvu. Tuđa soba - vama bliska osoba će vas izdati i prevariti. Jarko obojena soba - s razlogom će te biti ponosni. Ložiti peć u sobi - uspješno će te poslovati. Biti u sobi - dio života provesti će te u inozemstvu. Mesti sobu - mnogo problema nizašto.
SOBAR
Netko budno prati i pazi na vaše postupke.
SOBARICA
Vaša lakovjernost dovesti će vas u opasnost.
SOJA
Očekuje vas težak posao od kojeg će te imati malo koristi.
SOK
Sok od voća - biti će te nevjerni u ljubavi. Istiskati sok - vaš pothvat će uspjeti. Piti sok - očekuje vas zadovoljstvo u životu. Davati sok bolesniku - svidjeti će te se nekome koga još ne poznajete.
SOKOL
Vidjeti sokola - očekuje vas sreća i zadovoljstvo. Sokol u letu - netko blizak će vas prevariti. Loviti s njime - očekuje vas veliki novčani dobitak. Držati ga u rukama - steći će te poštovanje. Ako sokol jede svoj plijen - očekuje vas neznatan gubitak.
SOL
Vidjeti sol - pred vama je lijepa, materijalno osigurana budućnost. Prosuta sol - brige i tuga. Prosipati ili bacati sol - predznak neke svađe. Jesti sol - imati će te neprilike zbog nekog dobitka. Skupljati sol na gomilu - očekuje vas uspjeh u trgovini. Gaziti sol - uskoro će umrijeti vama bliska i draga osoba.
SOLANA
Pred vama je vedra budućnost.
SOLJENKA
Kajati će te se zbog nekih svojih postupaka. Mudrost, uspješni poslovi.
SOM
Nemojte iskorištavati tuđu slabost, jer će te i vi biti prevareni.
SOVA
Vidjeti sovu - vama bliska osoba biti će bolesna. Čuti a ne vidjeti sovu - uskoro će umrijeti vama jako bliska osoba. Čuti i vidjeti sovu - najava velike sreće. Sova u letu - okruženi ste lažnim prijateljima. Ozlijediti sovu - biti će te žalosni.
SPAŠAVANJE
Gledati spašavanje - prijeti vam bolest. Spasiti nekoga - žudite za nekom osobom.
SPAVAĆA SOBA
Vidjeti spavaću sobu - očekuje vas ljubavno uživanje. Biti u spavaćoj sobi - biti će te nevjerni svom partneru. Izlaziti iz spavaće sobe - u ljubavi će te se duboko razočarati. Prazna soba - osjećate prazninu u svom životu.
SPAVAĆICA
Obitelj će vam se povećati.
SPAVANJE
Spavati - radite za tuđu korist. Spavati u krevetu - očekuje vas sreća i blagostanje. Spavati pod vedrim nebom - ići će te na daleko putovanje. Spavati hodajući - očekuju vas velike neprilike. Gledati druge kako spavaju - posao i zarada biti će vam jako nesigurni i neizvjesni. Spavati na groblju - ozbiljne prepreke u poslu. Spavati s osobom suprotnog spola - imate tajne želje.
SPERMA
Vidjeti spermu - pred vama je vrijeme briga i problema.
SPIRALA
Vidjeti spiralu - vi ste nervozni zbog ljubavnih problema.
SPISAK
Vidjeti neki spisak - očekuje vas neka problematična i neugodna situacija. Sastavljati spisak - neće vam se ostvariti baš svi vaši planovi.
SPLAV
Vidjeti splav - primiti će te lošu vijest. Praviti splav - uspješno će te završiti započeti posao.
SPLETKA
Biti upleten u neku spletku - okolina vas ne cijeni zbog vašeg drskog i arogantnog ponašanja.
SPOLNI ORGAN
Zdravi spolni organi - povećanje bogatstva. Veći od uobičajenog - slava i dostojanstvo, postići će te željeni cilj pomoću žene. Izrazito mali - nesreća i bolest. Ako vas kastriraju - najava smrti u obitelji. Ako žena sanja da ima muški spolni organ - moguća trudnoća i rođenje muškog djeteta. Pokazivati javno svoje spolovilo - nezakonite radnje će biti otkrivene.
SPOMENAR
Upisati se u spomenar - s radošću će te se prisjećati događaja iz svoje prošlosti.
SPOMENIK
Vidjeti spomenik - uzalud rasipate svoju snagu i svoje vrijeme. Vidjeti vlastiti spomenik - primiti će te neku počast ili priznanje.
SPORAZUM
Moguća promjena posla.
SPORT
Baviti se sportom - zabrinutost zbog zdravlja. Gledati sport - ugodno druženje.
SPOTICANJE
Spotaći se - potkrasti će vam se greška koja će vam uzrokovati velike neprilike.
SPREMNIK
U opasnosti ste od nesreće ili nekog jako neugodnog događaja.
SPROVOD
Vidjeti sporovod - predznak smrti prijatelja ili bliskog rođaka. Gledati ga - riješiti će te se velike brige. Ići u sprovodu - nuditi će vam se loši poslovi.
SPUŽVA
Vidjeti spužvu - netko će vas iskoristiti. Tražiti spužve - nasljedstvo. Prati spužvu - snaći će vas kratkotrajna nesreća.
SRAMOTA
Doživjeti sramotu - savjest vam nije čista; razmislite još jednom o ispravnosti već donešenih odluka. Posramiti nekoga - steći će te poštovanje okoline. Biti na "stupu srama" - biti će te predmet ružnih ogovaranja. Vidjeti drugoga na "stupu srama" - nadjačati će te svoje protivnike.
SRCE
Vidjeti srce - bliska i draga osoba će vas jako ražalostiti. Vlastito srce - prinijeti će te žrtvu za sreću bliske osobe. Srce koje krvari - vreba vas bolest. Ranjeno srce - mučiti će vas brige zbog pretrpljene uvrede; moguć rastanak od ljubavnog partnera. Istrgnuti srce iz prsiju - voljena osoba će vas napustiti. Čuti srce da kuca - jedna vama bliska osoba pokušava vas prevariti. Srce gledati i slušati kako kuca - očekuje vas velika sreća. Jesti srce - primiti će te dobru vijest. Rezati srce - vaša ljubav će se ugasiti. Biti bez srca ili ga izgubiti - u smrtnoj ste opasnosti.
SRDELE
Vidjeti ih - sklopiti će te dobar posao. Jesti srdele - svađa u obitelji.
SREBRNO POSUĐE
Vidjeti ga - očekuje vas blagostanje. Naslijediti ili dobiti ga na poklon - vaše zasluge će biti priznate i nagrađene. Stavljati srebrno posuđe na stol - primiti će te poziv na neku proslavu.
SREBRO
Vidjeti srebro - očekuje vas izuzetna sreća u ljubavnom životu. Srebro na gomili - očekuje vas bogatstvo. Nositi srebro - na poslu vas očekuje dobra zarada. Primiti ga na dar - morate uzvratiti usluge prijateljima.
SREĆA
Doživjeti sreću u ljubavi ili u igri - predznak velikog gubitka.
SREĆKA
Vidjeti srećku - vaše nade su neosnovane. Naći srećku - očekuje vas dobitak na lutriji. Kupiti srećku - pretrpjeti će te manji novčani gubitak. Gledati izvlačenje srećke - očekuje vas duboko razočaranje.
SRNA
Voljena osoba će vas napustiti.
SRNDAĆ
Predstoji vam neočekivani dobitak ili uspješan lov.
SRNEĆE PEČENJE
Uskoro će te ugostiti u svom domu ugledne osobe.
SRP
Vidjeti srp - biti će te prevareni. Zatupljeni srp - u vašem životu će doći do velike promjene. Zakrivljeni srp - svladajte svoju ljutinu i bijes. Držati srp u ruci - čuvajte se svojih suparnika. Brusiti srp - sklopiti će te dobre poslove. Prodavati srp - nadmudriti će te protivnike i uspjeti u poslu.
STABLO
Debelo stablo - ne hvalite toliko sami sebe. Kvrgavo stablo - uspjeti će te u poslu. Sjeći stablo - pretrpjeti će te veliku štetu u kući. Stablo bogate krošnje - zadovoljstvo, zarada, svladavanje svih problema. Osušeno stablo - neočekivan gubitak. Zeleno stablo bez cvjetova - moguće poslovno putovanje. Stablo bogato plodovima - obiteljska sreća, izobilje. Penjati se na stablo - ako riskirate uspjeh neće izostati. Pasti sa stabla - gubitak posla, loše vijesti. Obiteljsko stablo - veliko bogatstvo. Tuđe obiteljsko stablo - biti će te potišteni i depresivni.
STADION
Biti gledatelj - druženje s bliskim osobama. Sudjelovati - obiteljski problemi.
STADO
Vidjeti stado - sklopiti će te loš posao. Stado koje pase - očekuje vas miran i sretan život. Stado ovaca - molbe će vam biti uslišane. Čuvati stado - do blagostanja možete doći samo svojom štedljivošću. Upasti među stado - ne prenagljujte u svojim odlukama, zaključcima i postupcima.
STAJA
Vidjeti staju ili boraviti u njoj - riješiti će te se nekih problema, ali pazite da se ne osramotite. Staja puna stoke - očekuje vas blagostanje.
STAKLO
Vidjeti ili razbiti staklo - očekuje vas novčani dobitak. Mnogo stakla složenog na gomilu - očekuje vas zadovoljstvo u kući i u poslu. Jesti staklo - imate opasne suparnike koji vam žele zlo. Čistiti staklo - bavite se nepoštenim poslovima.
STAN
Vidjeti stan - pred vama su neočekivani izdaci; moguće vjenčanje. Veliki i lijepi stan - u poslu vas očekuje uspjeh. Mali i siromašan stan - neuspjeh. Iznajmljivati stan - usprkos dobrim planovima, očekuju vas novčane teškoće. Napustiti stan - imati će te neočekivane troškove. Useliti u novi stan - očekuje vas sreća i veselje.
STANARINA
Plačati stanarinu - pretrpjeti će te poslovni neuspjeh.
STANICA
Doći će vam nenajavljeni neočekivani gosti ili će te ići na duže putovanje.
STAPKA
Svima će te biti znani kao dobar i vjeran prijatelj.
STARAC
Vidjeti starca - na vašem putu do cilja pojaviti će se razne zapreke. Ako se starac pomlađuje - mogući veliki financijski problemi. Ako se pretvarate u starca - povećanje imovine.
STARICA
Vidjeti staricu - predznak problema, nesreća, zlovolje, ljutnje, jada i ogorčenja.
STAROST
Vidjeti sebe kao starog čovjeka - postići će te neočekivani ugled i čast.
STAZA
Vidjeti stazu - tražit će te pravdu. Ravna staza - očekuje vas sreća. Široka staza - pred vama je bezbrižan život. Uska staza - očekuju vas problemi i neprilike. Blatnjava staza - biti će te tužni. Hodati po stazi - novac će te steći samo svojim radom. Hodati po blatnjavoj stazi - vreba vas bolest. Strma staza - uskoro će te se razboljeti.
STEGNO
Lijepo stegno - ljubav će vam biti uzvraćena. Mršavo stegno - očekuju vas problemi.
STEPA
Vidjeti stepu - očekuje vas siromaštvo. Hodati stepom - prijeti vam opasnost od razbojništva.
STEPENICE
Vidjeti stepenice - mučiti će vas teške brige. Silaziti niz stepenice - očekuje vas neka manja nesreća. Penjati se uz stepenice - konačno će prestati svađa u vašoj kući. Padati niz stepenice - očekuje vas propast ili bolest.
STETOSKOP
Vidjeti stetoskop - postići će te nešto vrlo značajno.
STEZNIK
Vaša radoznalost uzrokovati će vam neprilike.
STIHOVI
Sklapati stihove - ljubav vam neće biti uzvraćena. Čitati stihove - previše ste zadovoljni sami sobom.
STIJENE
Vidjeti stijene - nenadano će te sklopiti dobar posao. Visoke stijene - svladati će te sve prepreke. Nositi stijene - netko vas iskorištava. Rušiti stijene - u svom poslu imate jako slabu pomoć. Spustiti se sa stijene - gubitak rođaka ili prijatelja.
STIJENJ
Vidjeti stijenj - imate neiskrene prijatelje. Paliti stijenj - pretrpjeti će te veliku štetu. Vidjeti stijenj kako gori - u vašoj obitelji će se dogoditi neki nesretan slučaj.
STIPENDIJA
Dobiti stipendiju - uspjeh. Ne dobiti stipendiju - problemi na poslu.
STISKANJE
Stiskati nekoga - dobro čuvajte svoje tajne.
STJENICA
Vidjeti stjenicu - biti će te ljuti i zlovoljni zbog doživljenog nasilja. Vidjeti stjenicu kako plazi - očekuju vas mnogi problemi. Loviti stjenicu - doživjeti će te veliku neugodnost. Ubijati stjenice - očekuje vas velika, dugotrajna svađa. Ugriz stjenice - zbog vašeg nenadanog dobitka, netko blizak će prema vama biti neugodan i bezobrazan.
STOČNA HRANA
Očekuje vas dobitak u poslovima.
STOG
Očekuje vas dobitak u igri na sreću.
STOKA
Vidjeti stoku - očekuje vas neka nesreća. Mnogo stoke - očekuje vas gubitak. Stoka na paši - pretkazuje svađu sa suradnicima. Čuti stoku kako se glasa - velika nesreća. Hraniti stoku - poniženje u društvu. Mršava stoka - dolaze teška vremena. Posjedovati mnogo stoke - bogatstvo i obilje. Dobro uhranjena stoka - uspjeh u poslu.
STOL
Vidjeti stol - u ničemu nećete oskudijevati. Stol s hranom - očekuju vas ugodni trenuci u obitelji. Prazan stol - nazočiti će te uskoro nekom sastanku. Postavljen (serviran) stol - očekuje vas veliko veselje u obitelji. Prostirati stol - primiti će te poziv u društvo. Obilno jesti i piti za stolom - očekuje vas blagostanje. Stol bez stolnjaka - udovištvo. Neuredan stol - teškoće koje će pogoditi cijelu obitelj.
STOLAC
Prazan stolac - na poslu će te napredovati. Sjediti na stolcu - nade su vam uzaludne.
STOLAR
Na svim područjima očekuje vas uspjeh.
STOLARIJA
Uskoro će te naći dobar posao
STOLNI TENIS
Vidjeti ili igrati stolni tenis - možete očekivati uspjeh nakon pobjede protiv moćnog protivnika.
STOLNJAK
Predznak bolesti. Prostrti stolnjak - sreća i mir. Maknuti ga sa stola - opasnost i loše poslovanje.
STONOGA
Okruženi ste lažnim prijateljima.
STOPALO
Vidjeti stopalo - očekuje vas neki dobitak. Bolesto stopalo - biti će te ljuti i zlovoljni zbog poslova. Opeći stopala - svađa, gubitak. Prljava stopala - moguće spolne bolesti. Ako vam netko gazi po stopalima - morati će te odgoditi planirano putovanje. Ako palite tuđa stopala - kajati će te se zbog nečeg.
STRAH
Osjećati strah - u svome radu će te uspjeti iako je osoba kojoj ste vjerovali učinila nešto protiv vas.
STRANAC
Vidjeti nekog stranca - primiti će te pismo ili poklon od prijatelja izdaleka ili će te krenuti na duže putovanje. Primiti stranca u kuću - primiti će te neočekivanu dobru vijest.
STRANPUTICA
Netko će vas pokušati iskoristiti.
STRAST
Osjećati strast - predstoje vam nesuglasice u ljubavi i u braku.
STRAŠILO
Primiti će te lošu i vrlo neugodnu vijest.
STRAŽA
Vidjeti stražu - očekuju vas brige i problemi. Susresti stražu - predznak neke neugodnosti. Biti na straži - peći će vas savjest. Straža pred kućom - štiti vas utjecajna osoba.
STRAŽARSKA KUĆICA
Sklopiti će te dobro i korisno prijateljstvo.
STRELIČARSTVO
S velikom upornošću će te postići svoj cilj.
STRELJANA
Dolaze za vas nemirna i nesigurna vremena u kojima će te brinuti za svoju obitelj.
STRELJIVO
Vidjeti streljivo - biti će te uključeni u prijevaru.
STREMEN
Postići će te svoj cilj.
STRIC - STRINA
Očekuje vas svađa zbog neiskrenih riječi vašeg prijatelja.
STRIJELA
Vidjeti strijelu - primiti će te neke vijesti. Držati strijelu - u opasnosti ste. Strelice pucati - očekuje vas neka manja nesreća. Ako vas strijela ozlijedi - očekuju vas sukobi i novčani gubitak.
STRIP
Čitati - biti će te pozvani na neku svečanost. Crtati - imate previsoko mišljenje o sebi.
STRIPTIZ
Gledati - otkriti će te nešto neugodno. Izvoditi - više se trudite.
STROJ
Stroj koji radi - radujete se novim poslovima. Tvornički strojevi - napredovanje u poslu. Šivaći stroj - želje vam se ne mogu ostvariti.
STROJ ZA PRANJE RUBLJA
Vidjeti stroj za pranje rublja - glad za duhovnim čišćenjem.
STROJOVOĐA
Steći će te pouzdanog prijatelja.
STROP
Naglo će te se razboljeti ili će te pretrpjeti neku štetu.
STRŠLJEN
Vidjeti stršljena - imati će te vrlo nemiran život. Ubod stršljena - idete u susret nekoj nesreći.
STRUČAK
Očekuje vas velika sreća u ljubavi. Skupljati cvijeće u stručak - novčani gubitak.
STRUGANJE
Strugati nešto - uspjeti će te samo zahvaljujući vlastitoj spretnosti i snalažljivosti.
STRUJA
Ako vas strese struja - veliko uzbuđenje. Ostati bez struje - teškoće u obitelji.
STRUNE
Čuti strune kako ječe - predstoji vam velika žalost.
STRUNJAČA
Usprkos vašem velikom trudu, na poslu nećete napredovati.
STRVINA
Pošteno će te raditi i zaraditi puno novca, ali u osobnom životu očekuje vas tuga.
STUDENT
Izgubiti će te svoj dobar glas zbog vlastite lakomislenosti.
STUP
Vidjeti stup - očekuje vas blagostanje. Stup koji se ruši - očekuju vas veliki problemi ili bolest. Pasti sa stupa - gubitak poštovanja.
SUBOTA
Pred vama je mirna i sigurna budućnost.
SUD
Vidjeti sud - očekuju vas vam svađe i neprilike na poslu. Biti na sudu - očekuje vas neki neugodan posao i novčani izdatak.
SUDAC
Sami će te sebi priuštiti nepotrebne neprilike i svađe. Uvrijediti suca - povećanje dobara. Zagrliti suca - pobjeda u pravnom sporu. Naći se pred sucem - od bliskih ljudi vam prijeti opasnost. Biti sudac - nesuglasice i nemiri.
SUDNICA
Vidjeti sudnicu - u kući vas očekuju nesporazumi. Plakati u sudnici - primiti će te loše vijesti.
SUDNJI DAN
Biti će te ismijani zbog čudnih izjava i ponašanja.
SUDSKI POZIV
Naoko bezazlena svađa pretvoriti će se u pravo neprijateljstvo; to možete spriječiti samo svojim razumnim ponašanjem.
SUĐENJE
Gledati suđenje - budite oprezni u nadolazećim razgovorima i svojim izjavama. Biti osuđen - očekuju vas gubitak novca i neugodnosti.
SUHO GROŽĐE
Primiti će te mnogo malih poklona od rodbine i dragih prijatelja.
SUKNJA
Poderana suknja - očekuje vas neki dobitak. Dobiti suknju - pretrpjeti će te neku štetu. Kupiti suknju - očekuje vas neimaština. Nosititi crnu suknju - ići će te nekome na sprovod.
SULTAN
Uskoro će te primiti priznanje i počast.
SUMNJA
Sumnjati u nekoga - ogovarati će vas.
SUMPOR
Vidjeti sumpor - sretno će te se izvući iz neke opasnosti ili opasne bolesti. Paliti sumpor - biti će te nezadovoljni svojim životom.
SUMRAK
Pazite se izdaje prijatelja.
SUNCE
Užareno - očekuju vas velike brige i problemi. Sjajno - u poslovima će vas pratiti sreća i pobjeda. Potamnjelo - započeti posao loše će završiti. Jutarnje - očekuju vas sreća i veselje. Rumeno - pretkazuje žestoku svađu s roditeljima. Izlazeće sunce - primiti će te dobre vijesti. Zalaz sunca - uživati će te mirnu i sretnu starost. Gledati sunce - biti će te sretni u životu. Sunčeva svjetlost - vaše laži će biti otkrivene.
SUNCOBRAN
Ne morate se bojati svojih protivnika; dobiti će te pomoć dobrog i moćnog prijatelja.
SUNCOKRET
Ljubav vam neće biti uzvraćena.
SUNČAN DAN
Na poslu vas očekuje uspjeh, u obitelji veliko zadovoljstvo i sreća.
SUNČANICA
Mnogi će vam zavidjeti na vašem uspjehu u poslu.
SUNČANI SAT
Opomena! Ne trošite svoje vrijeme uzalud!
SUNČEVE PJEGE
Čuvajte se podvala u poslu.
SUNČEVI ZRACI
Primiti će te neočekivani novac i nenadanu dobru vijest.
SUPARNIK
Vidjeti suparnika - biti će te predmet ogovaranja. Biti nekome suparnik - očekuje vas nenadana ljubavna zgoda.
SUPRUG / SUPRUGA
Vidjeti supruga - očekuje vas veliko razočarenje. Biti nekome suprug - vaši planovi će uspjeti. Vidjeti vlastitu suprugu - promjena uvjeta na poslu. Tuđa supruga - slijedi vam svađa.
SUSJED
Vidjeti susjeda - netko iz vaše okoline širi o vama ružne glasine. Razgovarati sa susjedom - primiti će te neke vijesti. Pomagati susjedu - imate odanog i iskrenog prijatelja. Tajno voljeti susjeda - biti će te zadovoljni rezultatima svog rada.
SUSNJEŽICA
Nije pametno obnavljati jednom već neuspjeli plan.
SUŠA
Uživati će te i biti sretni zbog dobrih vremenskih prilika.
SUUČESNIK
Ako ste suučesnik u zločinu - sramite se zbog nekog razloga.
SUVENIR
Vidjeti suvenir - imate lijepe uspomene na drage ljude.
SUZAVAC
Dolaze loše vijesti o jednom od vaših prijatelja.
SUZDRŽAVANJE
Suzdržavati se od nečeg - očekuje vas radost i veselje u obitelji, uspjeh u poslu.
SUZE
Tuđe suze - pred vama je neočekivana radost i dobitak. Liti suze - naći će te se u velikim neprilikama.
SVADBA
Vidjeti svadbu - doživjeti će te ugodno i veselo iznenađenje. Biti na svadbi - za neoženjene odnosno neudate: skori brak; za oženjene odn. udate; zadovoljstvo s djecom. Plesati na svadbi - čuvajte se smicalica od suprotnog spola. Svadba s tuđom ženom - očekuje vas svađa u kući.
SVAĐA
Svađa između žena - ogovarati će vas. Svađa između muškaraca - očekujte neprilike. Gledati svađu - čuvajte se prijevare. Čuti da se netko svađa - očekujte svađu na poslu. Biti sam upleten u svađu - u poslu vas očekuje neuspjeh. Svađati i pomiriti se - sve vaše brige sretno će završiti. Svađa s voljenom osobom - očekuje vas uspješan brak.
SVATOVI
Biti u svojim svatovima - uskoro vas očekuje veliko veselje, najvjerojatnije svadba. Ako ste u tuđim svatovima - teže će te oboljeti.
SVEČANOST
Vidjeti svečanost - u vašoj obitelji nastupiti će neke promjene. Biti na nekoj svečanosti - steći će te prijateljstvo i povjerenje neke važne osobe. Odlaziti sa svečanosti - netko vas potajno mrzi.
SVEĆENIK
Vidjeti svećenika - očekuju vas neprilike i svađe u kući jer su vam na prijevaru izmamili veliki novac. Svećenik u crnom - prijeti vam nesreća. Svećenik u bijelom - prijeti vam velika nesreća i žalost, možda i smrt u obitelji. Postati ili biti svećenik - primiti će te brojne pohvale i počasti za svoj trud. Razgovarati sa svećenikom - posao će vam krenuti na bolje.
SVEKAR / SVEKRVA
Predstoje vam problemi, brige i svađe u obitelji.
SVEMIR
Vidjeti svemir - očekuje vas veliki uspjeh.
SVETAC
Vidjeti ga - primiti će te loše i tužne vijesti o nekom gubitku. Biti svetac - vodite malo više brige o trošenju novca.
SVEUČILIŠTE
Usavršite se u svome poslu.
SVEŽANJ
Pred vama je period problema i briga.
SVIJEĆA
Velika svijeća - očekuje vas izenadna radost. Upaljena svijeća - primiti će te poziv na neku proslavu. Ugašena svijeća - pretrpjeti će te štetu. Svijeća koja se sama gasi - najava smrti poznate osobe. Svijeća koja gori u sobi - uživate u iskrenoj ljubavi. Paliti svijeću - u nekoj nesreći steći će te dobre i iskrene prijatelje. Gasiti svijeću - nade vam se neće ispuniti. Nositi zapaljenu svijeću - očekuje vas velika sreća. Proizvoditi svijeće - veselje i zadovoljstvo.
SVIJEĆNJAK
Najava blagostanja i sreće u obitelji. Prodavač svijećnjaka - zaraditi će te prodajom. Proizvoditi svijećnjake - žalost zbog smrtnog slučaja u obitelji.
SVILA
Vidjeti svilu - uskoro će te imati ljubavnika/ljubavnicu. Tkati svilu - baviti će te se sumnjivim poslovima. Kupovati svilu - uživati će te u blagostanju. Biti odjeven u svilu - vlastita oholost će vam nanijeti veliku štetu. Svilene čarape - biti će te predmet spletki i ogovaranja. Svilena marama - ići će te na put s drugom, ne svojom, ženom.
SVINJA
Vidjeti svinju - očekuje vas dobra zarada od posla sklopljenog s osobom na visokom položaju. Mnogo svinja - očekuju vas mnoge neugodnosti. Svinja u blatu - voditi će te neuredan život. Divlja svinja - prijeti vam opasnost od nekog iz vaše okoline. Prljava svinja - prijeti vam bolest. Zaklana svinja - očekuje vas napredak u poslovima. Svinja u čoporu - ne ulažite novac na tuđi nagovor. Svinje u šumi - novac će te lagano zaraditi. Hraniti svinju ili gledati kako je drugi hrane - očekuje vas veselje i uspjeh u poslu. Ubiti svinju - riješiti će te neke probleme koji vas muče.
SVINJAC
Očekuju vas neprilike i neuspjeh u poslovima.
SVINJAR
Vidjeti svinjara ili svinjaricu - sklopiti će te dobar i sretan brak i steći visoki položaj i ugled.
SVINJETINA
Soliti svinjetinu - pred vama je neizvjesna budućnost. Jesti pečenu svinjetinu - uživati će te u blagostanju. Jesti sirovu svinjetinu - doživjeti će te neku sramotu.
SVINJSKA MAST
Budite štedljiviji i živjeti će te mirno i bezbrižno.
SVIRAČ
Očekuje vas neplanirani novčani izdatak.
SVIZAC
Vidjeti svisca - čuvajte se ljudi iz svoje okoline.
SVJEDOK
Vidjeti svjedoka - neopravdano će vas optužiti na poslu. Biti svjedok na sudu - mučiti će vas teške brige. Lažno svjedočiti - primiti će te neočekivani novac. Svjedočiti protiv neznanca - ostvarenje na javi slijedi uskoro.
SVJETILJKA
Vidjeti svjetiljku - od novog posla nećete imati koristi. Upaljena svjetiljka - predznak dobre budućnosti. Upaljena svjetiljka sa sjajnim svjetlom - predznak sreće i radosti u ljubavi. Ugašena svjetiljka - pretkazuje lošu, nesigurnu budućnost, ili nečiju nesreću ili smrt. Svjetiljka na brodu - imate vjerne i iskrene prijatelje. Paliti svjetiljku - iz spletke će te izaći kao pobjednik. Gasiti svjetiljku - ne petljajte se u tuđe poslove. Držati svjetiljku u desnoj ruci - predznak velike sreće. Držati upaljenu svjetiljku po danu - imate želju za promjenom posla.
SVJETIONIK
Opasnosti koja vreba na vas možete izbjeći samo uz savjet i pomoć prijatelja.
SVJETLO
Vidjeti svjetlo - dolazi vam sreća. Zasljepljujuće svjetlo - predznak velike sreće. Crveno - u opasnosti ste. Plavo - predznak neke nesreće ili bolesti. Svjetlo koje se ugasilo - najava velike nesreće ili smrti. Upaliti svjetlo - radovati će te se svojim uspjesima. Gledati u svjetlo - primiti će te dobre vijesti iz daljine. Svjetlo lanterne - najava putovanja.
SVLAČENJE
Svlačiti se - kajati će te se zbog svog nedavnog nepromišljenog postupka i izjave. Svlačiti nekog - biti će te uspješni u trgovini.
SVOD
Biti sam ispod svoda - dobar prijatelj će vam pomoći u nadolazećoj nevolji.
SVODNIK
U braku vas očekuje velika sreća.
SVRAB
Imati svrab - uskoro će te biti u nekom dosadnom društvu i doživjeti će te poniženje. Vidjeti nekoga da ima svrab - očekuje vas neki dobitak.
SVRAKA
Vidjeti svraku - primiti će te loše vijesti. Mnogo svraka - u vašem životu će doći do velike promjene. Ubiti svraku - nesreća.
SVRDLO
Predznak bolesti, nesreće ili smrti.
SVRBEŽ
Ako vas svrbe noge - zabrinuti ste. Ako vas svrbe ruke - sukobi, novčani gubitak.