MENU

S - Sanjarica - tumačenje snova


STRANA S1 Sablast - Seljanka
STRANA S2 Semafor - Sklonište
STRANA S3 Skraćenice - Snaga
STRANA S4 Snaha - Starica
STRANA S5 Starost - Subota
STRANA S6 Sud - Svrdlo


SABLAST
Sanjati sablast - očekuje vas sreća u obitelji, ali prijevara i gubitak u poslu. Na mjestu gdje je sablast nestala - naći će te blago. Bježati pred sablasti - imate nečistu savjest. Uhvatiti sablast - očekuje vas neki dobitak. Biti sablast - sve više će vas obuzimati strast koju pokušavate sakriti.
SABLJA
Sanjati sablju - u poslovnom krugu će te steći ugled i čast, ali u privatnom životu biti će te tužni. Oštra sablja - uspjeti će vam plan. Tupa sablja - plan vam neće uspjeti. Imati sablju - primiti će te neko priznanje. Dobiti sablju - uskoro će te krenuti na put. Nositi sablju - očekuje vas visok položaj. Boriti se sabljom - dolaze dani uspjeha i veselja. Biti ranjen sabljom - očekuju vas velike brige.
SABOR
Sanjati sabor - dobitak, uspjeh cijele obitelji. Ako su u saboru samo muškarci - čuvajte se suparnika. Sabor sudaca - bračne nesuglasice.
SABOTAŽA
Sabotirati nešto ili nekog - problemi u komunikaciji sa suradnicima i članovima obitelji.
SAČMA
Sanjati sačmu - upoznati će te mnogo novih ljudi.
SAČMARICA
Vidjeti sačmaricu ili pucati iz nje - očekuje vas svađa s prijateljima ili rođacima.
SADIZAM
Sanjati da imate sadističke porive - vaši potisnuti osjećaji dolaze na vidjelo u vašim snovima.
SADNICA
Sanjati sadnice - imati će te dobro i zdravo potomstvo.
SAĐENJE
Saditi bilje - imati će te dobar i sretan brak. Saditi voćke - primiti će te neočekivani novac. Gledati kako drugi nešto sade - steći će te nove, dobre prijatelje.
SAFIR
Sanjati safir - biti će te predmet ogovaranja.
SAG
Sanjati sag - sreća u ljubavi, skladan brak. Valjati se po njemu - mogućnost psihičkih smetnji.
SAGINJANJE
Saginjati se - doživjeti će te poniženje. Gledati drugoga kako se saginje - biti će te poštovani i ugledni.
SAJAM
Sanjati sajam - na putovanju će te se naći u velikom, ali i ne baš ugodnom društvu. Prodavati na sajmu - postići će te neočekivani uspjeh.
SAKATOST
Biti sakat - predznak nevolja, neimaštine i bijede. Vidjeti sakatog čovjeka - uzalud će te se truditi da pomognete svojim prijateljima u nevolji.
SAKRISTIJA
Sanjati sakristiju - dolaze dani tuge i žalosti.
SAKSOFON
Sanjati saksofon - uskoro će te zadovoljiti svoje želje.
SALAMA
Jesti salamu - dobrog ste zdravlja. Proizvoditi salamu - očekuju vas uvrede. Vidjeti prodavača salama - opasnost od spolnih bolesti.
SALAŠ
Sanjati da se nalazite na salašu - očekuje vas blagostanje.
SALATA
Sanjati salatu - svađa u kući. Saditi salatu - pretrpjeti će te štetu zbog vaše petjerane hrabrosti. Rezati salatu - čuvajte se tjelesne ozljede. Jesti salatu - snaći će vas kratkotrajna bolest ili će vas neka žena dovesti u veliko iskušenje. Vidjeti zdjelu sa salatom - gosti koje ste s radošću očekivali neće doći. Brati salatu u društvu mlade žene - biti će te depresivni.
SALO
Sanjati salo - predznak podbjede nad suparnicima.
SAMAC
Biti samac - očekuje vas svađa s nekom bliskom osobom.
SAMOĆA
Biti usamljen - ne radite dobro; na poslu vas očekuje uspjeh, ali morate osim truda i dobre volje uključiti sve svoje sposobnosti i iskustvo.
SAMOSTAN
Sanjati samostan - netko vas zavarava lažnim obećanjima, dok je netko drugi potajno i iskreno zaljubljen u vas. Biti u samostanu - očekuju vas velike brige i neugodnosti.
SAMOSTREL
Sanjati samostrel ili gađati samostrelom - dolaze vam dani puni žaljenja i sramote.
SAMOUBOJSTVO
Vidjeti samoubojstvo - jako teško će te se izvući iz nadolazeće neugodne situacije. Učiniti samoubojstvo - očekuju vas neprilike zbog vlastite neopreznosti i lakomislenosti; drugi uživaju plodove vašega rada. Vidjeti samoubojicu - dobiti će te pismo iz daleka.
SAMOVOLJA
Biti samovoljan - očekuje vas neuspjeh. Doživjeti nečiju samovolju - u pravi čas dobiti će te pomoć od prijatelja.
SAN
Sanjati da sanjate - biti će te sretni, ali se previše zanosite neosnovanim nadama. Biti smetan u tom sanjanom snu - pretrpjeti će te novčani gubitak.
SANATORIJ
Biti u sanatoriju - uskoro će te radi svog oporavka krenuti na put.
SANDALE
Sanjati sandale - okolina vas smatra čudakom. Nove sandale - uspješni pothvati u budućnosti. Obuvati sandale - morate na put. Izrađivati sandale - blagostanje. Izgubiti ih - slijedi vam bijeda i siromaštvo. Obuvati pokojnikove sandale - novosti u obitelji.
SANDUK
Pun sanduk - biti će vam povjerena neka tajna. Prazan sanduk - brige i svađa. Nositi sanduk - teška vremena dolaze. Drveni sanduk - ponosite se uspjehom. Bakreni sanduk - kleveću vas. Otvoreni sanduk - žrtva ste prijevare.
SANJARICA
Sanjati da čitate sanjaricu - ispuniti će vam se vaše najljepše želje.
SANJKE
Sanjati sanjke - uskoro će te biti u nekom za vas neugodnom društvu. Sanjkati se - biti će te pokradeni. Sanjkati se po snježnoj vijavici - očekuje vas vrlo neugodno iznenađenje. Gledati druge kako se sanjkaju - mučiti će vas teške brige.
SAPUN
Sanjati sapun - dobrog ste zdravlja. Imati sapun u ruci - nedajte se nagovoriti na sumnjive i ružne poslove. Kupovati sapun - poboljšati će vam se odnosi u obitelji.
SAPUNICA
Sanjati sapunicu - očekuju vas brojne nesuglasice na poslu. Napraviti sapunicu - dobiti će te lažno obećanje.
SARKAZAM
Biti sarkastičan - nepotrebno se zamarate tuđim mišljenjima.
SARMA
Jesti sarmu - nagovještaj dobrog zdravlja i dugog života, ali bez obzira na to pripazite na svoju ishranu.
SASTANAK
Ići na sastanak - očekuje vas sretna ljubav. Uzalud čekati nekoga - vama bliska osoba će oboljeti. Odbiti sastanak - ljubavni problemi.
SAT
Sanjati sat - ne zaboravite da vas čeka dobar i važan posao. Vidjeti sat i čuti ga da kuca - ne trošite uzalud svoje vrijeme. Čuti sat kako kuca a ne vidjeti ga - najava smrti nekog bliskog. Zlatan sat - u opasnosti ste od krađe. Sat koji je stao - najava smrti drage osobe koja ne živi s vama. Navijati sat - očekuje vas ljubavni sastanak. Dobiti sat - primiti će te dobru vijest. Slomljen sat - velike promjene u životu. Zaustavljen sat - gubite vrijeme na nebitne stvari. Ručni sat - svoje vrijeme bi mogli trošiti malo bolje i kvalitetnije. Gledati na ručni sat - kasnite s poslovima. Sunčani sat - opomena! Ne trošite svoje vrijeme uzalud!
SATELIT
Sanjeti satelit - pred vama su zanimljive promjene koje donose napredak.
SATIR
Biti satir - vaša sklonost ka razvratu donijeti će vam gorke i teške trenutke.
SAUNA
Sanjati saunu - primiti će te pismo iz daleka s pozivom u goste, koji će te prihvatiti.
SAVJEST
Imati nemirnu savjest - problem koji vas muči povoljno će se riješiti.
SAVJET
Davati nekome savjet - steći će te novog prijatelja i preuzeti veliku odgovornost. Primati savjet - u nadolazećim problemima nećete se dobro snaći. Liječnički savjet - bolest. Odvjetnički savjet - najavljuje štetu. Tražiti savjet od gatare - dvoličnost izlazi na vidjelo.
SAVJETNIK
Biti savjetnik - uskoro će te dobiti važan zadatak koji će te uspješno obaviti.
SAŽALJENJE
Sažaliti se nad nekim - očekuje vas velika sreća.
SCENARIJ
Pisati scenarij - mnogo rada bez velike zarade.
SEDAM
Sanjati broj sedam - najava izuzetne sreće.
SEDEF
Sanjati sedef - ovaj san označava da ste u velikoj opasnosti.
SEDLO
Sanjati sedlo - od voljene osobe dobiti će te neočekivani poklon i razumijevanje za svoj posao. Sjediti u sedlu - očekuje vas uspjeh u poslu. Biti izbačen iz sedla - imati će te sreću u igrama. Sedlati konja - sretno će te izbjeći neku nesreću.
SEF
Sanjati sef - očekujte financijske probleme. Vidjeti prazan sef - ne odajte svoje tajne. Ako ste zaboravili lozinku ili izgubite ključ za sef - financijska situacija će biti vrlo dobra.
SELIDBA
Sanjati selidbu - očekuje vas gubitak na sadašnjem poslu i promjena zvanja. Seliti se - očekuju vas velike brige i neimaština.
SELO
Sanjati selo - očekuje vas ugodan provod i uživanje u plesu. Selo u plamenu - krenuti će te na daleko hodočašće na kojem će te se naći u opasnosti. Seoski trg - ići će te na kratko putovanje. Živjeti u selu - moguće novčane poteškoće. Prolaziti kroz selo - manji problemi tijekom putovanja.
SELJAK
Sanjati seljaka - sreća. Mnogo seljaka - nenadana dobit. Seljak koji ore - imati će te korist i dobru zaradu od svog posla. Seljak koji kosi - biti će te zadovoljni na poslu. Besposleni seljak - očekuje vas veliko razočaranje. Razgovarati sa seljakom - očekuje vas sreća i sloga u obitelji. Seljak da vas prevari - biti će te osramoćeni. Trgovati sa seljakom - dugo će te živjeti. Voziti se na kolima sa seljakom - očekuje vas velika dobit u poslu. Biti seljak - u blagostanju će te dočekati duboku starost.
SELJANKA
Sanjati seljanku - sreća. Seljanka pri poslu - ne budite toliko rastrošni. Biti seljanka - u vašoj kući će doći do razdora.STRANA S1 Sablast - Seljanka
STRANA S2 Semafor - Sklonište
STRANA S3 Skraćenice - Snaga
STRANA S4 Snaha - Starica
STRANA S5 Starost - Subota
STRANA S6 Sud - Svrdlo